SUPPLY CHAIN PLANNER

Functie.
Binnen deze functie ben jij de spil tussen de interne productie bij Quooker en de leveranciers van de verschillende onderdelen. Jij bepaalt wat er op een bepaalde lijn geproduceerd gaat worden en borgt samen met je mede Supply chain planners dat de benodigde onderdelen tijdig worden ingekocht en afgeleverd. Tevens ben je betrokken bij verschillende productontwikkelingsprojecten en/of andere verbeteringsprojecten.

Als Supply chain planner heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

- Opstellen van de (gedeeltelijke) productieplanning tbv de gewenste voorraadniveaus van eind-artikelen en service-artikelen.
- Verzorgen van de inkoopplanning, het plaatsen van inkooporders op basis van de besteladvieslijst en het borgen van tijdige levering. Dit alles binnen de gemaakte afspraken met de leveranciers.
- Optreden als eerste aanspreekpunt voor leveranciers en in die hoedanigheid ook het opbouwen en onderhouden van een goede relatie.
- Bespreken van kwalitatieve afwijkingen in leveringen met leveranciers en het afhandelen van bijbehorende acties.
- Vertegenwoordiging van de supply chain afdeling in projecten van onder andere de afdeling R&D.
- Bijwerken, controleren en beheren van de inkoopadministratie op basis van informatie vanuit de leveranciers.
- Leveren van een bijdrage aan het verbeteren van de inkoopprocessen door meedenken over mogelijke efficiëntieverbeteringen.

Functie-eisen.
Wij zoeken een Supply chain planner met de volgende opleidingsachtergrond en vaardigheden:

- Afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting inkoop & logistiek, procurement of supply chain management.
- Enige relevante werkervaring, bij voorkeur in een productie-technisch bedrijf;
- Stevige persoonlijkheid, ervaren gesprekspartner voor leveranciers en interne stakeholders:
- Competenties: zelfstandig maar wel een teamspeler, proactief, besluitvaardig, pragmatisch, verantwoordelijk, nauwkeurig; mee- en vooruit kunnen denken als het gaat om het planningsproces.
- Ervaring met het MS office pakket, ervaring met Exact Globe is een pré.
- Goede beheersing in woord en geschrift van zowel de Nederlandse als Engelse taal:
- Woonachtig in de regio Rotterdam.

Afdeling.
De huidige afdeling Supply chain bestaat op dit moment uit twee Supply chain planners, twee Supply chain medewerkers die onder leiding van de Teamleider Supply Chain functioneren. Het team wordt met de komst van deze nieuwe collega uitgebreid met een 3e Supply chain planner.

Wij bieden.
Een functie in een succesvolle organisatie met een informele, technologisch innovatieve en ondernemende cultuur. Goede arbeidsvoorwaarden alsmede opleidingsmogelijkheden. Werk in een enthousiast team met uitzicht op een vast contract binnen een groeiende organisatie.

Geïnteresseerd?
Je reactie met CV kun je richten aan:
Quooker B.V.
T.a.v. Isabel Salomons
vacatures@quooker.nl

VACATURES