25 juni 2015

Quooker introduceert limited edition

Limited Edition
Quooker b.v. in Ridderkerk werkt hard aan internationale groei. Na Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Zwitserland is de kokendwaterkraan nu ook in de Verenigde Arabische Emiraten geïntroduceerd. Voor deze gelegenheid brengt Quooker een exclusieve limited edition op de markt: THE GOLDEN ONE.

“De start van Quooker in de Verenigde Arabische Emiraten was voor ons een logische beslissing”, aldus Walter Peteri, mede eigenaar van Quooker b.v. “Ten eerste hebben de Emiraten een echte theecultuur en behoren ze tot één van de landen met de hoogste theeconsumptie per hoofd van de bevolking. Ten tweede is het een zeer koopkrachtige markt. Tenslotte zien we dit als eerste stap op weg naar andere voor Quooker interessante markten zoals Singapore, Hong Kong en Maleisië.”

Expansie
De afgelopen 10 jaar is de Quooker omzet vertienvoudigd, in Nederland wordt de Quooker ondertussen in één op de vier nieuwe keukens geplaatst. Dagelijks ervaren meer dan 400.000 huishoudens het gemak van direct beschikbaar kokend water. Quooker heeft de ambitie de komende jaren de internationale expansie verder voort te zetten. De snelgroeiende organisatie werkt momenteel aan een grootschalige uitbreiding van het kantoor, productie en magazijn in Ridderkerk. Quooker is dan ook een succesvol voorbeeld van de Nederlandse maakindustrie.

THE GOLDEN ONE: schitterend in eenvoud
Behalve de gouden finish is het strakke design van de Quookerkraan ongewijzigd. THE GOLDEN ONE is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als kraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. De mengkraanknop is uitgevoerd in mat goud, wat de kraan een subtiel accent geeft.

Ook van de bijpassende zeeppomp is een vergulde gelimiteerde serie ontwikkeld. THE GOLDEN ONE is vanaf
1 september 2015 verkrijgbaar via de Quooker-dealers, prijzen voor THE GOLDEN ONE met PRO3-VAQ reservoir vanaf €2095.

Over de Quooker Fusion
De Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Want de Quooker Fusion wisselt direct van koud naar kokend water en andersom.

Quooker b.v. is gevestigd in Ridderkerk, waar 180 mensen dagelijks werken aan de ontwikkeling, productie en marketing van de Quooker. Sinds de uitvinding van de oorspronkelijke kokendwaterkraan, werkt Quooker voortdurend aan innovatie. www.quooker.nl

Afbeeldingen Quooker Limited Edition 01


QUOOKER SUPPORT

MAIL ONS
pers@quooker.nl
BEL ONS
0180 420488