23 september 2013

Nieuwe uitvoering Quooker Fusion: nu ook in roestvrij staal

De Quooker is hard op weg een evergreen voor in de keuken te worden. Altijd kokend water bij de hand, en nog veilig en energiezuinig ook. De nieuwe uitvoering van Quooker Fusion, in roestvrij staal, is nóg duurzamer, nóg hygiënischer, heeft nauwelijks onderhoud nodig en past zowel in een strakke, industriële keuken met veel rvs en kunststof als in een keuken met natuurlijke materialen als hout en natuursteen.

De nieuwste Quooker Fusion is van buiten helemaal van écht roestvrij staal. Het is de droom van elke (semi-)professionele kok. Want naast z’n stoere uitstraling, heeft roestvrij staal veel voordelen. Het is oersterk en leent het zich daarom perfect voor intensief dagelijks gebruik. Bovendien is roestvrij staal hygiënisch en praktisch, het onderhoud is nihil. De kraan wordt alleen maar mooier in gebruik, en mocht er toch een ongewenste kras op komen, dan kun je hem gewoon opschuren. Niet voor niets zijn restaurantkeukens steevast van roestvrij staal. En dan is er nog een voordeel aan een Quooker Fusion in roestvrij staal. Hij staat overal. In een strakke designkeuken én in een klassieke, of meer basic keuken.

Over Quooker
Quooker is een kraan die direct kokend water levert. Dat geeft op vele momenten van de dag gemak: bij het zetten van thee en het koken van een eitje tot het bereiden van pasta, het vullen van een kruik of het uitkoken van een babyflesje.
De Quooker Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan in één. Zowel koud als warm en kokend water komen uit dezelfde kraan. Door zijn vormgeving en technisch vernuft is hij veilig, energiezuinig, solide en gaat hij een leven lang mee. Dat maakt Quooker een ware revolutie voor in de keuken.

Specificaties
De Quooker Fusion is er met een ronde en een rechte uitloop. Beide zijn - naast de versies in chroom en steel - vanaf december 2013 verkrijgbaar in roestvrij staal. Een compleet Quookersysteem heb je vanaf 1195 euro, de meerprijs van de roestvrij stalen uitvoering is 295 euro.

Actie
Van 10 september t/m 30 november heeft Quooker de Gratis Montage Actie. Bij bestelling van een Quooker Fusion is de montage door een Quooker-monteur gratis.

Afbeeldingen

QUOOKER SUPPORT

MAIL ONS
pers@quooker.nl
BEL ONS
0180 420488