NIEUWS ARCHIEF - 2009

13 oktober 2009
Door Ernst & Young verkozen tot Entrepreneur of the Year  - 0

Door Ernst & Young verkozen tot Entrepreneur of the Year

Niels en Walter Peteri, van het snelgroeiende bedrijf Quooker, zijn zaterdag 10 oktober verkozen tot Entrepreneur of the Year 2009 in de categorie Accelerating. Tijdens de galafinale in Rotterdam ontvingen zij van de bestuursvoorzitter Pieter Jongstra van Ernst & Young de Award. Hij prees de broers Peteri om hun volharding, doorzettingsvermogen, innovativiteit en passie. De Entrepreneur of the Year verkiezing is de grootste en meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt.

Lees meer
24 september 2009
TWINTAPS: Quooker en mengkraan in hetzelfde design - 0

TWINTAPS: Quooker en mengkraan in hetzelfde design

Quooker lanceert op de Woonbeurs de TWINTAPS kranenset. De TWINTAPS zijn een kokend-water-kraan en mengkraan in hetzelfde design. De kranenset is innovatief op het gebied van technologie, functionaliteit en design. Met de komst van de TWINTAPS komt Quooker tegemoet aan de vraag uit de markt naar een bijpassende mengkraan bij de kokend-water-kraan. Vanaf 1 januari 2010 zijn de sets verkrijgbaar.

Lees meer
21 augustus 2009
Kokend-water-kraan sterk in opmars bij de Nederlandse consument - 0

Kokend-water-kraan sterk in opmars bij de Nederlandse consument

Quooker heeft afgelopen week de 100.000e kokend-water-kraan verkocht in Nederland. In 1 op de 10 verkochte keukens is momenteel een Quooker aanwezig. Deze extra kraan levert kant en klaar kokend water -100°C - met één draai aan de knop. De Quooker bespaart de consument tijd, ruimte, water, energie en is tevens 100% veilig. In de afgelopen jaren heeft Quooker haar afzet in Nederland explosief zien stijgen. Bij veel consumenten is de Quooker de 6e accessoire in de keuken geworden, naast de afzuigkap, kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en vriezer.

Lees meer
01 augustus 2009

Quooker sterk in economisch zware tijden

Quooker, bedenker en marktleider van kokend-water-kranen, groeit stevig door ondanks de huidige economische crisis. Met een omzetgroei van 15 %, tegenover een omzetdaling van -25% in de keukenbranche, en een expansie naar 3 nieuwe Europese landen sluit Quooker, volgens traditie, het jaar met succes af.  

Lees meer

Pers

Klik op de button hiernaast voor persberichten of om beeldmateriaal en/of logo's te downloaden

Pers