QUOOKER FUSION: DE KRAAN DIE ALLE ANDERE OVERBODIG MAAKT

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. En wat voor één. Een kraan die alle andere overbodig maakt. De Quooker Fusion. Volmaakt in alle opzichten. Met dubbel-druk-draai bedieningsknop voor volmaakte veiligheid. De Fusion is een mengkraan en kokendwaterkraan verenigd in één vanzelfsprekende schoonheid.


Bijzonder veilig

De Quooker Fusion biedt precies dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Om kokend water te tappen moet je eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt. En ook de druppelvormige waterstraal zorgt ervoor dat de kans op verbranding minimaal is. De geïsoleerde uitloop, het veiligheidslampje, het feit dat de Quooker vast op het aanrecht staat én 360º draaibaar is, dragen tevens bij aan de veiligheid. 

De kraan is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde of rechte uitloop, in vier finishes: chroom, steel, roestvrij staal en zwart. Stel jouw Quooker Fusion hier samen of vind een dealer bij jou in de buurt.

PRIJZEN

Fusion chroom, verkrijgbaar vanaf € 1.195,-
Fusion steel, verkrijgbaar vanaf  € 1.290,-
Fusion roestvrijstaal, verkrijgbaar vanaf € 1.490,-
Fusion zwart, verkrijgbaar vanaf € 1.640,-
   

Verkrijgbaar bij de Quooker dealer

MAIL ONS
info@quooker.nl
BEL ONS
0180 420488